Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

14 березня 2022 року наш Фінансово-правовий коледж відновив  навчальний процес. Відновлення навчального процесу було нашим спільним рішенням, адже в його прийнятті взяли  активну участь усі учасники освітнього процесу студенти, викладачі, методисти, куратори, адміністрація. Під час обговорення прийнятних форм навчання та різноманітних організаційних питань були враховані різні думки та пропозиції всіх, кому небайдуже навчання навіть під час війни. Навчання дає нам найцінніше - спілкування, а спілкування підтримує наш дух, посилює нашу віру, нашу стійкість  і наближає  перемогу!
Наші студенти з задоволенням діляться з нами своїми враженнями  та своїми міркуваннями  і думками про навчання в часи військового  стану.
"Я дуже рада, що почалося навчання, хоч і не в звичному нам форматі. Дуже допомагає відволіктися від ситуації навколо, і не забувати пройдений матеріал. Звісно дуже не вистачає живого спілкування з одногрупниками, але ми стараємось підтримувати зв'язок між собою. Сподіваюсь що зовсім скоро ми всі побачимось вже у аудиторіях."- Духота Ангеліна, 2 курс спеціальності "Право", ОС "бакалавр".
"Коли почалася війна, про навчання я навіть не думала. Але через деякий час з‘явилося бажання щось робити та чимось бути зайнятою, для того щоб час рухався швидше і вся енергія та емоції йшли у правильне русло.
Зараз коли почався процес навчання, він побудований дуже раціонально, тому не відчувається втомленості та напруги, а навпаки відчувається правильне розподілення ресурсу та відволікання від подій навколо.
Також слід пам’ятати про те що життя продовжується, а навчання це частина нашого життя!" - Качан Євгенія, 4 курс спеціальності "Право", ОС "бакалавр".

Ямщикова Юлія, 2 курс спеціальності "Право", ОПС "фаховий молодший бакалавр"



Калєнцова Даша, 1 курс спеціальності «Право», ОПС «фаховий молодший бакалавр»
https://www.youtube.com/shorts/B5cq0xcVq04 

Васькова Срфія, 1 курс спеціальності "Право", ОПС "фаховий молодший бакалавр"


Ситник Марія, 1 курс спеціальності "Право", ОПС "фаховий молодший бакалавр"


Звенигорецька Наталія, 2 курс спеціальності "Право", ОПС "фаховий молодший бакалавр" 


Пастух Володимир, 1 курс спеціальності "Право", ОПС «фаховий молодший бакалавр».


Якубіна Софія, 1 курс спеціальності «Право», ОПС «фаховий молодший бакалавр»

Карабань Олександр, 2 курс спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», ОПС «фаховий молодший бакалавр».


Полудненко Олександра, 1 курс спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», ОПС «фаховий молодший бакалавр».

 
Маргіта Оксана, 4 курс спеціальності «Право», ОС «бакалавр».


Бабяк Дмитро, 3 курс спеціальності «Право», ОС «бакалавр».
https://youtube.com/shorts/yBfU0fXQxNo?feature=share 

Бочарова Аріна, 1 курс спеціальності "Право", ОПС "фаховий молодший бакалавр"
https://www.youtube.com/shorts/xt0r-ONHoN4