Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Онлайн нарада керівного складу Коледжу з науково-педагогічними працівниками.

22 березня 2023 року у Фінансово-правовому коледжі відбулася онлайн нарада науково-педагогічних працівників, кураторів, методистів та керівництва.
На нараді було наголошено, що навчальний процес в Коледжі до кінця 2021- 2022 навчального року буде відбуватись в дистанційному режимі з використанням інформаційних технологій.
Для студентів невипускних курсів передбачені зміни графіків освітнього процесу, а в випадках неможливості виконання частини завдань у поточному семестрі, буде здійснене перенесення відповідних освітніх компонентів на наступний 2022-2023 навчальний рік з обов’язковим переведення студентів на страрші курси, з подальшим відпрацюванням недоопрацьованих навчальних завдань.
Для студентів випускних курсів планується проведення запланованих на червень 2022 року заходів підсумкової атестаціі (випускних кваліфікаційних іспитів) із дотриманням правил та вимог, передбачених Порядком проведення заліково-екзаменаційної сесії та підсумковими атестаціями в період воєнного стану.
А для здобувачів освіти, які з об’єктивних причин не можуть взяти участі в освітньому процесі у березні - червні 2022 року також буде запропонована можливість оформлення академічних відпусток за їх особистим бажанням.
Також було звернено особливу увагу на важливість постійної комунікації зі студентами Коледжу.