Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання, для студентів, які мають намір вступати до закладів вищої освіти, буде проведено у вигляді єдиного інтегрованого тесту, який буде містити в собі декілька предметів.
Про це в інтерв'ю Українським новинам розповів голова парламентського комітету з питань освіти і науки Сергій Бабак.
За його словами, тестування з окремих предметів у 2022 році проводитися не буде.
«Буде єдиний інтегрований тест, який міститиме в собі декілька предметів. Попередньо їх список уже опублікований на сайти МОНу, але є ймовірність зміни вагових коефіцієнтів в залежності від спеціальності. Такий тест буде і в онлайн (сподіваюсь), і в офлайн форматі», – зазначає голова профільного парламентського комітету.
Він наголосив, що для складання зовнішнього оцінювання буде зроблено значну кількість варіантів тестів, для того щоб протягом 10–15 днів діти могли складати цей тест.
Окрім того Верховна Рада прийняла закон про скасування державної підсумкової атестації та дала право Кабінету Міністрів у 2022 році провести вступну кампанію за спеціальною процедурою без дотримання вимог Закону України про вищу освіту.
Якщо Ви раніше зареєструвалися у Коледжі для участі у ЗНО - ви є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти.
Пізніше ми повідомимо вам, як отримати логін і пароль для входу на свою Інформаційну сторінку.
Якщо Ви ще не зареєструвались для участі у ЗНО - до 9 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону.
Найближчим часом центр ЗНО повідомить, як дізнатися логін і пароль для входу на Інформаційну сторінку з актуальною інформацією.