Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

12 квітня 2022 року відбулася зустріч «вечір з адвокатом» з Дариною Василівною Кравчук.
Своїми враженнями діляться студенти Коледжу:

«Вчора відбулася зустріч з викладачем з цивільного права. Дарина Василівна нереально мотивує і заряджає. Нам провели цікаву лекцію на тему «Здійснення цивільних прав в умовах воєнного часу», також ми поспілкувалися про секрети успіху і моменти діяльності адвокатури, отримали гарні поради. Було дуже приємно і цікаво. В такі складні часи це дуже допомагає і надихає.» - Духота Ангеліна, студента 2 курсу спеціальності 081 Право, ОС «бакалавр».

«Безмежно вдячна за такий теплий вечір з Вами. Дуже сподобався формат та подача інформації, а особливо діалоги з Вами, хочеться ще.
З приводу тем наступних вечорів – звичайно ж хотілось би побалакати про жінку з адвокатурі, але я буду рада усім темам, які пов’язані з правом.
Ще хотіла подякувати за мотивацію! Справді, після зустрічей з Вами я завжди надихаюсь, мені хочеться ставати кращою та йти до своєї мети! Ви приклад! Дякую Вам за це!» - Качан Євгенія, студентка 4 курсу спеціальності 081 Право, ОС бакалавр.

«Дякую за цікаву лекцію, яка надихає і після якої хочеться працювати більше і ставати кращим!» - Маргіта Оксана, студентка 4 курсу спеціальності 081 Право, ОС бакалавр.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!