Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Безкоштовний онлайн-курс «Проєктування та дизайн інтерфейсів»
Про що курс?
Онлайн-курс «Проєктування та дизайн інтерфейсів» — це ґрунтовний курс з теорії та практики створення графічних інтерфейсів. Тут є все: дослідження, проєктування, дизайн.
Кому стане в пригоді
Дизайнерам, що хочуть створювати осмислені та привабливі інтерфейси, менеджерам продакшенів, а також усім, кого цікавить напрямок інтерфейсного дизайну.
Програма?
Цей курс складається з теоретичних та практичних модулів. Кожен з модулів присвячено конкретній темі. Всі матеріали курсу добре структуровані, написані простою мовою та викладені послідовно.
Теорія: ви отримуєте доступ до відеоуроків, статей та майстер-класів. Всі ці матеріали є унікальними. Їх створює команда Креативної Практики, спираючись на досвід експертів проєкту. Створені матеріали рецензуються редактором. А ще, ми їх постійно доповнюємо та оновлюємо, щоб ви завжди отримували актуальний контент.
Практика: спеціально для курсу ми створили серію інтерактивних майстер-класів, у яких ми детально розглядаємо принципи виконання завдання та рекомендації щодо правильного створення елементів у Figma, що відповідає запитам сучасних студій та агенцій.
Більше інформації: