Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Наші друзі з книжкового магазину Наш Формат сформували добірку книжок, які можуть підтримати вас у цей складний час. Зберігайте, аби не загубити!
📌 «Як не стати овочем», Оксана Мороз
Ця книжка — інструкція з виживання в сучасному інформаційному просторі. У ній зібрані основні способи маніпулювання та шахраювання в інтернеті. Простою мовою на конкретних прикладах розказано, як їх розпізнати, чим вони небезпечні і як діяти, щоб мінімізувати ризики та шкоду.
📌 «Нові стоїки. 52 уроки для наповненого життя», Грегорі Лопес, Массімо Пільюччі
У сучасному світі люди весь час кудись поспішають, живуть у постійному стресі та під тиском дедлайнів. Ця книжка — справжній практичний посібник зі змін свого життя на краще, розрахований на цілий рік (52 тижні). Вона не просто пояснює принципи стоїцизму, а ще й дає конкретні вправи, які допоможуть звільнитися від тягаря психологічної напруги, усвідомити внутрішню силу та почати насолоджуватися моментом.
📌 «Внутрішній голос. Як навчитись слухати себе», Ітан Кросс
Книжка розкаже, як приборкати свого внутрішнього критика та перетворити його на коуча. Доведе, що внутрішній монолог — це абсолютно нормально і його можна скеровувати задля досягнення рівноваги всередині себе.
📌 «Приборкати страх. Досвід «морського котика», Джон Девід Манн, Брендон Вебб
Посібник, з допомогою якого ви зможете перетворити свої страхи на друзів, від автора бестселерів New York Time та колишнього «морського котика» Брендона Вебба. Виконуючи небезпечні для життя місії в гарячих точках планети, скажімо, захоплюючи ворожі кораблі чи визволяючи заручників, він навчився опановувати цілком природну паніку перед лицем загрози.
📌 «101 спосіб впоратися з тривогами, страхами й панічними атаками», Таня Пітерсон
Випхайте її за двері. Так, її — тривогу за минуле й сьогодення, себе й рідних, роботу й навчання. Виставте за двері й покажіть, що від сьогодні вона не владна керувати вашим життям. Гарна порада, скажете ви, але як її втілити в життя, якщо в голові постійно дзижчать мухи набридливих страхів? Якщо переживання паралізують мислення й будь-які дії? Дізнаєтесь в цій книзі!
➡️ Дивіться повну добірку за посиланням: