Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Меморандум між Інститутом держави і права імені В. М. Корецького та Приватним вищим навчальним закладом «Фінансово-правовий коледж»
24 травня 2022 року підписано меморандум між Інститутом держави і права імені В. М. Корецького та Фінансово-правовим коледжем.
Меморандум підписали директор Інституту держави і права імені В.М. Корецького д.ю.н., професор, академік Національної академії правових наук України, Заслужений юрист України Скрипнюк Олександр Васильович та директор Фінансово-правового коледжу д.ю.н., професор, Заслужений юрист України  Губанова Тамара Олексіївна. На зустрічі були присутні  вчений секретар Інституту держави і права імені В.М. Корецького д.ю.н., професор, Заслужений  юрист України  Кваша Оксана Олександрівна, професор кафедри фінансів Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д.е.н., професор, Заслужений економіст України Рожко Олександр Дмитрович та перший заступник директора Фінансово-правового-коледжу, д.ю.н., професор Губанов Олег Олександрович.
Метою цього Меморандуму є плідна співпраця та обмін інформацією та досвідом в межах відповідних функцій і повноважень Сторін, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав і свобод людини і громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди, дотримання загальноприйнятих норм і принципів.
Меморандум передбачає спільну діяльність Сторін, що здійснюється у форматі підготовки та реалізації спільних заходів, проектів і програм.