Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

23 травня 2022 року відбулася лекція від адвоката та доктора філософії у галузі права Дарини Кравчук на тему: «Мотиваційний лист як складова успішної вступної кампанії»
На лекції майбутні абітурієнти дізнались ключову структуру, головні змістовні акценти мотиваційного листа та як зі всіх своїх інтересів виокремити саме ті, що допоможуть вступити абітурієнтам до Коледжу та випускникам Коледжу до магістратури Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Своїми враженнями діляться студенти Коледжу:
«Лекція була дуже змістовна та цікава. Інформація викладена легко для сприйняття. Дуже багато аспектів було роз‘яснено, тому тепер складати мотиваційний лист не так страшно та незрозуміло. І загалом, атмосфера була максимально приємна та дружня, як завжди. Дякую Кравчук Дарині Василівні та адміністрації Коледжу за такий захід.» - Євгенія Качан, 4 курс, спеціальність «Право».
«Вчора мала хорошу можливість відвідати онлайн-лекцію з Дариною Кравчук. Ця лекція була про те, як правильно писати мотиваційний лист. Викладач дала нам корисні поради стосовно того, що краще писати у ньому і, що не потрібно, поділилась своїм досвідом. Це була дуже цікава лекція для вступників. Я так надихнулась її порадами, що вже розпочала роботу над листом. Дякую за час проведений з користю.» - Маргіта Оксана, 4 курс. спеціальність «Право».

Вдалого вступу!