Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

5 та 6 липня 2022 року відбулося урочисте вручення дипломів ОКР «молодший спеціаліст» та ОС «бакалавр» спеціальностей 081 Право та 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
Захід проходив на внутрішньому подвір’ї Коледжу.
За доброю традицією відкрила  свято і привітала  наших випускників та всіх присутніх  директор Коледжу, Заслужений юрист України, д.ю.н., професор  Тамара Олексіївна Губанова.
На урочистому заході також були присутні перший заступник директора, д.ю.н., професор Губанов Олег Олександрович, заступник директора з адміністративної роботи Гавловський Андрій Валерійович,заступник директора з наукової роботи, к.ю.н. Савенкова Владислава Геннадіївна, заступник директора з навчально-методичної роботи Мулянова Тетяна Миколаївна, завідувач факультету з підготовки фахового молодшого бакалавра, к.іст.н. Мацелюх Катерина Степанівна.Незважаючи на воєнний стан свято пройшло у теплій домашній атмосфері та було сповнено найщиріших вітань та сердечних побажань.
Ми впевнені, що наші випускники стануть висококваліфікованими фахівцями у майбутньому, а незабутні студентські роки у Коледжі будуть надихати їх сумлінно та старанно йти до своєї мети усе подальше життя.