Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

1 вересня 2022 року відбулася урочиста Посвята у студенти 1-х курсів ОПС «фаховий молодший бакалавр» 4-х груп спеціальності 081 Право та 2-х груп спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
Фінансово-правовий коледж радо зустрічає нове поповнення першокурсників. Урочиста і водночас невимушена атмосфера, щасливі обличчя, серйозні, спрямовані у майбутнє погляди, піднесений настрій, позитивні емоції... Саме так відбулася посвята першокурсників  у студенти, навіть у такий важкий для всіх час...
Колектив Фінансово-правового коледжу щиро вітає вас!
Ще вчора - школярі - абітурієнти, а сьогодні - вже повноправні наймолодші члени дружньої коледжанської родини. Ви вже зробили важливий крок - визначилися з майбутньою спеціальністю. Хочеться вірити, що саме обраний фах стане для вас сферою невтомного самовдосконалення, найповнішої особистої реалізації та відкриє вам усі можливості  стати успішними людьми.
Отримання вищої освіти – це відповідальний, виснажливий і водночас надзвичайно цікавий марафон. І щоб його здолати, знадобляться серйозні зусилля.
Випускники Коледжу підтвердять - освіта, отримана у нашому закладі вищої освіти, стає чудовим стартовим майданчиком для тих, хто прагне все життя вчитися новому і шукати своє місце у сучасному, динамічному, напруженому і вимогливому світі. А окрім професійних знань, навичок, вмінь та інтелектуального багажу, з вами назавжди лишиться і пам'ять про веселі та продуктивні студентські роки.
Вітаємо, студентів, викладачів та весь колектив Коледжу з початком нового 2022-2023 навчального року, нового етапу в житті!