Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У рамках забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні для студентів перших курсів освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр обох спеціальностей було проведено тренінг з першої психологічної самодопомоги.
Під час тренінгу розглянули основні методи та прийоми самодопомоги у кризовій ситуації, що робити при гострих емоційних реакціях на травмуючі події, інструменти та техніки самопідтримки та саморегуляції при тривалому впливі стресової ситуації, а також у жвавій дискусії обговорили, як надати першу психологічну та емоційну допомогу людині, що знаходиться поруч.
Нагадуємо, що у рамках психологічного супроводу студентів Фiнансово-правового коледжу та кризової психологічної підтримки здобувачів вищої освіти під час воєнного стану на нашому сайті створено сторінку Психологічної служби Коледжу.
На сторінці можна записатися на консультацію до практичного психолога Коледжу Кравченко Катерини Георгіївни,взяти участь у цікавих групових тренінгах для студентів та долучитися до груп кризової психологічної підтримки під час воєнного стану.
Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/7CUzA70