Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

🏁лекція у межах навчальної практики:
Досвід та практика ЮК «Правовий Альянс»: Правовий аналіз реклами лікарських засобів у мережі Інтернет
🗓 Коли? 14.10.2022
⏰ Початок о 12:30 (за київським часом)
📲 Де? Відеочат Telegram-групи
❓ Як потрапити? Після появи повідомлення «почався відеочат» натиснути на допис
Спікер: Санжаровська Лідія
Радник ЮК «Правовий Альянс»
Модератор: Волинець Інна Павлівна
Заходити у відеочат у зазначений час
Зустрінемось незабаром!👋


Додаткова інформація про спікера:

Лідія Санжаровська – висококваліфікований фахівець з більш ніж 15-річним досвідом роботи в галузі права. Серед них останні 12 років працює в ЮФ «Правовий Альянс».

На сьогоднішній день Лідія займає посаду радника в ЮФ «Правовий Альянс» і керує роботою за спеціалізаціями: Антикорупційна етика та комплаєнс, Антимонопольне та конкурентне право, Захист даних та конфіденційність, Господарське та договірне право, Реклама та промоція.

Серед її ключових клієнтів такі компанії як: Boehringer Ingelheim, Takeda, Delta Medical, Novartis, Roche Ukraine, Astellas, Stada, Ever Neuro Pharma, Apotex, Berlin-Chemie (Menarini Group) та ін.

Крім того, пані Санжаровська має широку співпрацю з організаціями, що займаються питаннями охорони здоров'я, як на національному, так і на міжнародному рівнях, такими як ВООЗ, ПРООН, USAID.

Регулярно запрошується в якості доповідача на конференції та форуми різного рівня. А також регулярно проводить корпоративні семінари (тренінги) для фармацевтичного персоналу з різних питань у межах вищевказаних спеціалізацій.

Лідія має дипломи бакалавра та магістра права з відзнакою. На сьогодні Лідія пише кандидатську дисертацію та отримує другу вищу освіту в Національному медичному університеті імені Богомольця за спеціальністю «Фармацевтика» (випуск у 2024 році).