Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вітаємо з Днем Коледжу!



14 жовтня  ми святкуємо одразу чотири свята: Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисників і захисниць України та
                                                                                                    День народження нашого Коледжу!



 
Ще за часів козацтва на Україні почали відмічати Свято Покрови Пресвятої Богородиці, щоб Матір Божа своїм покровом оберігала народ та рятувала від будь-якого ворога. Молимося до Богородиці за нашу країну та її воїнів!
Сьогоднішній день сповнений любов’ю, вірою, надією та шаною до оборонців нашої рідної землі, до тих, хто зараз стоїть на варті нашої безпеки, незалежності та майбутнього всієї України.
Пишаємося нашими студентами та випускниками, які стали воїнами ЗСУ та долучилися до волонтерського руху!
Фінансово-правовий коледж уже 28 років є невід’ємною частиною української освіти. Від 14-го жовтня 1994 року наш Коледж віддано здійснює підготовку фахівців у юридичній та економічній сферах, поєднуючи ефективні сучасні засоби освітнього процесу з прикладними науковими дослідженнями, спрямованими на створення найсприятливіших умов підвищення рівня освітніх послуг у нашій державі.
Протягом усього періоду свого існування Коледж має знаний в освітянських колах авторитет і свій позитивний імідж, завдяки значній високопрофесійній, згуртованій і творчій роботі його науково-педагогічного колективу, а головне – його успішним студентам та випускникам, які в цей непростий для нашої країни час, стали на варті своєї Батьківщини-України. 
Тож вітаємо наш рідний Коледж з його 28-им Днем народження!
Бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили!
Щиро віримо в нашу перемогу!
Слава Україні!
Vivat Фінансово-правовому коледжу!

 
PS: У зв’язку з масштабними обстрілами критичної інфраструктури України та цинічними ударами окупантами по мирним жителям столиці, ми змушені перенести анонсоване заздалегідь святкування Дня Коледжу, що планувалося 14-го жовтня 2022 року.
Нова дата проведення святкування буде повідомлена додатково. Дякуємо Вам за розуміння. Бережіть себе і Україну!