Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

18 жовтня у Коледжі відбулись загальні збори Наукового товариства студентів.
НТС пропонує своїм членам багато цікавих заходів, серед яких науково-практична конференція Фінансово-правового коледжу, заходи від партнерів (Асоціація адвокатів України, Клуб майбутніх адвокатів, Ротарі Клаб Інтернешнл, Освітній центр Верховної Ради України, Офіс уповноваженого ВРУ з прав людини та багато інших).
До лав наукового товариства долучились першокурсники, яких привітали куратори НТС та наукові керівники: Андрій Гавловський (заступник директора з адміністративних питань), Владислава Савенкова (к.ю.н., заступник директора з наукової роботи), Катерина Мацелюх (к.іст.н, завідувач фахового коледжу).
Учасники заходу мали можливість познайомились з міжнародними студентськими організаціями.
ELSA Kyiv презентували Віктор (президент ELSA Kyiv та директор із PR та зовнішніх зв’язків ELSA Ukraine) та Катерина (генеральний секретар ELSA Kyiv).
Від AIESEC виступила Ірина (лідер команди відносин з університетами). Вона розповіла про напрямки діяльності організації та про проекти, які реалізовує відокремлений підрозділ ВМГО «AIESEC в Україні» у м. Київ, а також про розвиток молоді в організації.
Попереду нас чекає новий насичений науковий рік, сподіваємось він буде під мирним небом!