Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Щорічно 21 листопада Україна відзначає одне зі знакових національних свят — День Гідності та Свободи. Це свято встановлено на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року).
У цей день також відзначають День святого Михайла, якого київські князі вважали своїм патроном і зображали на гербах Києва. Саме образ Михайла символізує перемогу добра.
День Гідності та Свободи — наше національне свято, яке має величезне значення для кожного українця. Його мета — затвердити прагнення громадян України до демократії, справедливості та свободи.
Сьогодні вся країна вшановує учасників Майдану та АТО на Сході України, які ціною власного життя захищали і продовжують захищати права та свободи людини.
Студенти та співробітники нашого Коледжу були активними учасниками Майдану, поставши на захист демократичних цінностей, національних інтересів держави, її європейського вибору. І сьогодні величезна кількість студентів та випускників Коледжу захищають нашу країну на полі бою.
Приєднуємося до вшанування й бажаємо мирного неба та добробуту рідній Україні!
Разом до перемоги!
Все буде Україна!