Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

15.11 наша першокурсниця Лисенко Катерина, студентка спеціальності 081 Право, випускниця та волонтерка програми Школи «Агенти зміни» провела Найбільший урок у світі.
Найбільший урок у світі − всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (UNICEF), що має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із Глобальними Цілями сталого розвитку.
«Було дуже цікаво спробувати себе в ролі спікера, амбасадора Цілей сталого розвитку.
Для когось з учасників інформація була зовсім новою, хтось чув про існування Цілей, але не розумів, як це працює на практиці та як імплементувати їх у громаду.
Я сама стала впевненіше себе почувати, стала обізнанішою в цій темі, дізналася багато нового під час підготовки до уроку🤩
Я дуже рада, що стала частинкою цього механізму глобального розвитку. Всі 17 Цілей сталого розвитку доносять до нас, що малі кроки, які іноді можуть здаватися нам незначними, грають велику роль, якщо їх робить кожен із нас.
Неможливо змінити світ самотужки, але коли ми об'єднані спільною метою, то здатні на все» - ділиться враженнями Катерина.
Школа «Агенти Змін» – це всеукраїнський освітній проект для підлітків, який заохочує до: саморозвитку, відповідального громадянства, проактивної участі, розвитку громад. Ця школа проводиться з 2015 року для активних учнів 8–10-х класів з усієї України, які мають бажання засновувати і розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади у реаліях українського сьогодення.
Детальніше за посиланням: https://agentyzmin.org.ua/pro-nas/
@agenty_zmin_dity @jas.ukraine @unitednations @unicef_ukraine #ШколаАгентиЗмін #АгентиЗмінДіти #МАН #TheWorldsLargestLessonUkraine #Найбільший_урок_у_світі #Знаю_права_і_змінюю_світ