Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Цього тижня відбулася зустріч наших студентів з депутаткою Київської міської ради Ксенією Семеновою. Пані Ксенія розповідала про можливості участі молоді в місцевому самоврядуванні🤓. Студенти задавали багато питань, приймали активну участь в обговоренні, що свідчить про високий рівень зацікавленості в питаннях управління справами громади столиці.

Тому ми вирішили не зупинятись та організувати співпрацю з пані Ксенією! Уважно слідкуйте за анонсами в нашій спільноті (формат співпраці повідомимо згодом)📲

А поки ділимося відгуками студентів про зустріч:

 

«Зустріч з Ксенією Семеновою лишила приємні враження, цікаві питання від аудиторії та розгорнута відповідь від спікера. Дуже сподобалась її громадянська позиція, також підписалась на її телеграм-канал)» - Антонова Глорія, 1 курс, ОПС «фаховий молодший бакалавр», спеціальність «Право».

«Мені дуже сподобалося, було цікаво і пізнавально, та під час зустрічі дізналася багато нового, мене саме більше зацікавило про можливість розраховуватися карткою в транспорті, тому що це буде дуже зручно» - Лупина Софія, 1 курс, ОПС «фаховий молодший бакалавр», спеціальність «Право».

«Хотіла подякувати за зустріч з Ксенією Семеновою, я вчора була присутньою, це було дуже інформативно та корисно для мене. Пані Ксенія відповіла на всі наші запитання, вона дуже цікава людина. Дякую!❤️» - Лисенко Катерина, 1 курс, ОПС «фаховий молодший бакалавр», спеціальність «Право».