Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Дорогі студенти, колеги та друзі!
От і минає 2022-ий рік… З різними почуттями та настроями, підводячи підсумки ми проводжаємо його в історію. Він був дуже складним в умовах збройного протистояння широкомасштабній агресії російської федерації, яка посягає на цілісність і суверенітет нашої держави.
Сигнали тривоги та ворожі ракети не примусили нас поставити життя на паузу: ми продовжували працювати заради майбутнього! З початку російської агресії ми жодного разу не припиняли роботу, не переривали навчання, підготовку майбутніх юристів та економістів. Ми віримо в себе, наші Збройні Сили та спільну Перемогу! Світло душі кожного з нас не дозволить ворогу занурити нас в темряву й зневіру!
Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря 2023-го року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра та благополуччя. Бо у новий рік ми входимо із новими сподіваннями. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, таланту, нашої щоденної кропіткої праці. Переконливо вірю, що незмінні духовні цінності – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди, якщо ті стануть перед нами.
Нехай 2023 рік Україна зустрічає впевнено рухаючись уперед до нашої Перемоги. Щиро зичу, щоб в новому році закінчилось безкінечне 24 лютого 2022. Нехай прийдешній рік буде ознаменований упевненою Перемогою Україні і стійким миром.

Мирних і щасливих свят!
З Новим роком та Різдвом Христовим!
З повагою
Директор Фінансово-правового коледжу
Тамара Губанова