Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

RULE OF LAW COLLOQUIUM COURSE
UNIVERSITY OF ARKANSAS
Spring 2023
 
Учасники розмовного клубу English Speaking Club Коледжу вже другий рік поспіль долучаються до слухачів курсу з верховенства права Rule of Law Colloquium course.
Незважаючи на повітряну тривогу по всій Україні та сильний шторм в Арканзасі, через який було пошкоджено комунікації у професора Келлі, наші студенти не розгубилися! І перше заняття почали з дружнього знайомства зі студентами з Арканзаського університету та обміну думками з приводу розуміння концепції верховенства права в Україні та США. Дійсно, жага до навчання долає всі перешкоди!
На занятті також були присутні студенти-випускники Арканзаського університету, практикуючі юристи, які ділилися своїм досвідом.
Наші студенти діляться своїми враженнями:
«Сьогодні було перше заняття з професором Келлі. На жаль, через природні та технічні проблеми він не зміг підключитися, але це не завадило нам всім поспілкуватися! Було цікаво почути про кожного! Були різні люди. Хтось, вже давно закінчив навчання, дехто ще вчиться, а хтось взагалі цікавиться театром та має дітей, але хоче стати обізнаним у Rules of Law. Обговорювали цікаві, різні питання. Просто. Без професора. Ніби, ми старі знайомі, які розповідають, що нового сталося в житті)) Думаю, що в цьому році ця серія лекцій буде цікавою, пізнавальною та приємною) Рекомендую доєднатися, бо це, також, чудова нагода вдосконалити свою англійську!) Дякую Коледжу за такі можливості!»  - Маргарита Петрова, студентка 2-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
«Вже другий рік долучаюся до курсів! Курси професора Келлі є вкрай цікавими у сфері права: слухачами курсу є люди з полярно різним підґрунтям, тому завжди можна почути інший погляд, іншу грань кейсу. Невід’ємною позитивною частиною курсу є постійна розмова з носіями англійської мови — таке середовище вимагає уважніше слухати й краще засвоювати матеріал. Підсумовуючи, курс є захоплюючим — слухання лектора та участь у дискусіях лишили в мене лиш гарні спогади» - Зеленський Ілля, студент 2-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
«Було дуже круто! Особливо те, що більша кількість людей вже навчається в університеті або в коледжі на курсі, вище ніж я, і можна дізнатися дуже багато всього. Перше заняття пройшло чудово! Мене вразила кількість студентів, які мріють змінити країну на краще та неймовірно дружелюбна атмосфера!» - Марія Буртова, студентка 1-го курсу ОПС Фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 Право.
Долучайтеся до нашого клубу English Speaking Club та стежте за наступними цiкавими заходами!
=> https://invite.viber.com/?g=hPE0pQboVUk8nnMk6fQEicl6bST9ZW0Z

Відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу та Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти