Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти Коледжу серед найкращих студентів у світі
«Хто хоче змінити світ, нехай змінить себе!» Сократ
 
У зв’язку з повномасштабною війною рф багато українських студентів були вимушені переїхати в інші країни та продовжити там навчання. Проте, усі вони лишились студентами Фінансово-правового коледжу та успішно поєднують навчання в Україні та поза її межами.
 
Сьогодні ми хочемо поділитись гордістю та привітати найкращих з них!
 
Лосовський Данило (студент 3-го курсу ОС Бакалавр «Право») увійшов у ТОП кращих студентів - Dean’s List.
Georgian college, де зараз навчається Данило, заклад вищої освіти Канади (прикладні мистецтва та технології) у якому навчається 13 000 студентів денного відділення, у тому числі 4 500 іноземних студентів із 85 країн, у семи кампусах. Центральний кампус знаходиться в місті Беррі, провінція Онтаріо.
Данило навчається за спеціальністю – «Business Administration». За підсумками першого семестру він один з найкращих. У цьому списку враховуються студенти, які мають середньозважену оцінку 80,0% або вище за будь-який навчальний семестр. Середній бал включає в себе всі кредитні курси, прослухані в семестрі.  Студенти отримують бали якості від 0 до 100.
 
Такі студенти є гордістю Фінансово-правового коледжу. Їх успіхи свідчать про високий рівень здобутих знань, умінь та навичок в стінах Коледжу.
 
Нехай закінчиться війна. Нехай ще буде можливість у висококваліфікованих молодих спеціалістів відбудовувати та розвивати мирну Україну!