Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

В суботу 28 січня відбулася перша панельна дискусія на тему «Що варто знати на початку кар’єрного шляху юриста?» від локального осередку ФПК Ліги студентів АПУ ⚖️

💻 Під час зустрічі студенти познайомилися ближче зі спікерами та їхньою професійною діяльністю, а також обговорили актуальні теми, серед яких найцікавіші:

🔹 Де шукати вакансії і як будувати подальшу кар’єру після роботи помічником юриста
🔸 Наскільки важливий досвід під час працевлаштування
🔹 Як змінився попит на правників-початківців у зв’язку з повномасштабним вторгненням ₚосії
Враженнями від заходу ділиться студентка 2-ого курсу ФМБ Прогрєбна Злата:
«Сьогодні я приєдналася до надзвичайно цікавої панельної дискусії, на якій спікери розповіли про власний досвід, поділилися корисною інформацією, слушними порадами та невеличкими лайфхаками, що трапляються в роботі юристів-початківців та помічників. Дуже вдячна за таку чудову нагоду Лізі студентів АПУ! Обов’язково надалі слідкуватиму за подіями та чекатиму на нові заходи!😉»

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.