Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

В суботу відбувся наш перший захід, на якому ми мали змогу зустрітися вживу, завести багато нових знайомств та поласувати кавою з Арменом Сабіровичем Нерсесян - справжнім експертом у сфері кримінального права.
До івенту доєдналось більше 40 заохочених студентів, серед яких були менеджери Київського та Харківського осередків. Це була неймовірна нагода отримати нові знання та поділитися досвідом ☺️
Враженнями від заходу ділиться студентка 1-ого курсу ФМБ, Літвінова Ліза:
«Хочу подякувати за сьогоднішню зустріч😍 Сьогодні були поради студентам-юристам, найголовніше - вчитись та проходити практику. Також я дізналась, що криміналіст повинен бути готовим до всього, особливо до різноманітних погроз та виїздів на обшук у будь-який момент. Дуже вдячна за таку чудову нагоду Лізі студентів❤️Обов’язково надалі слідкуватиму за подіями та чекатиму на нові заходи!»
Київський локальний осередок ФПК Ліги студентів АПУ завжди відкритий для нових учасників. Тож долучайся, попереду на нас чекає багато нового ✊

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.