Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

22 лютого відбулася перша HR-компанія, метою якої був набір нових студентів у родину Локального осередку Ліги студентів АПУ.

Під час зустрічі на платформі Zoom наші менеджери та голова осередку розповідали багато цікавої інформації щодо діяльності Ліги студентів АПУ, проектів, створених нею, а також неймовірних заходів, які нам вдалось втілити у життя за відносно невеликий проміжок часу.
Враженнями від заходу поділилась студентка 1-го курсу ОС «Бакалавр» Ковальчук Анастасія:
«Перебуваючи на онлайн-конференції про набір до Ліги студентів АПУ, навіть через екран я відчувала позитивні емоції від усіх організаторів. Ще з перших слайдів і розповідей мені захотілось приєднатися до цієї дружньої сім’ї. Хотіла б подякувати за таку зустріч і можливість найближчими днями приєднатися до Ліги студентів 😘».

А ми дякуємо всім присутнім, наша команда була рада побачити нові обличчя і відповісти на запитання, тому з нетерпінням чекаємо на поповнення 💙💛

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.