Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

28 лютого для студентів ФПК відбувся онлайн майстер-клас по написанню тез доповідей для участі у XХІ МНПК «Шевченківська весна 2023. Повоєнне відновлення економіки України: проблеми та перспективи», яка відбудеться 29-31 березня за підтримки Економічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка та Ради молодих вчених.
Висловлюємо слова подяки шановному спікеру - Рожко Олександру Дмитровичу - члену журі конференції, доктору економічних наук, професору кафедри фінансів Економічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка, Заслуженому економісту України, а також учасникам майстер-класу та співробітникам Коледжу, які допомогли в організації та проведенні заходу.
📑На майстер-класі учасники мали змогу обговорити специфіку оформлення тез доповідей та отримали шалену мотивацію від спікера брати участь у подібних заходах задля розвитку власного наукового потенціалу та високих наукових здобутків Коледжу.
Раді були бачити кожного, хто приєднався! Адже саме від вас залежить розбудова нашої економіки та майбутнє України!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.