Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Патріотичне виховання молоді є невід’ємною частиною навчального процесу та формування майбутнього нашої країни.
З нагоди вшанування українських добровольців наші студенти завітали до Київського Палацу дітей та юнацтва на виставковий проєкт «Сучасне військо крізь призму минулого», що складається з двох тематичних блоків: перший присвячений українській мілітарній історії XX століття, другий - підрозділам Збройних Сил України, які наслідують історичні традиції українського війська.
Під час заходу студенти мали унікальну можливість поспілкуватися з військовими-керівниками підрозділів, побачили виставку «Історія українського війська», а також взяли участь в майстер-класі відділу візуального мистецтва, де кожен зміг власноруч виготовити яскраві патріотичні браслети.
Українці - народ, який протягом віків виборював право на визнання своєї культури, своїх територій, традицій, мови, ідеалів свободи та соборності. Слава усім жінкам і чоловікам, які з доброї волі стали до зброї для захисту рідної України!
Слава Україні! Героям Слава!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.