Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Підбиваємо підсумки онлайн-зустрічі на тему «Антикорупційні злочини: до та під час війни» яка проходила 25 березня.
Зранку за участі двох неймовірних спікерів - Віталія Миколайовича Наум та Андрія Віталійовича Денисюка, відбулася неабияка пізнавальна лекція.
Майже 100 студентів, що приєдналися, мали змогу з перших вуст дізнатися про:
🔹Діяльність НАБУ та їхню участь у військових діях;
🔹Статистику антикорупційних злочинів;
🔹Головні відмінності роботи НАБУ до війни та зараз.
І, як зазвичай, ми отримали величезну кількість фідбеку. Зокрема, своїми враженнями ділиться Літвінова Єлизавета, студентка 1-ого курсу ФМБ:
«Це була моя перша онлайн зустріч. Андрій Віталійович розповів про воєнний стан та НАБУ, а згодом Віталій Миколайович розповів, що таке корупція, як змінювалась адвокатура, та дещо цікавої інформації про ВАКС. В нас була змога задати релевантні питання та отримати на них чітку й лаконічну відповідь. Дякую за таку можливість, з нетерпінням чекатиму наступних зустрічей»
Та Демяненко Вікторія студентка 2 курсу:
«Корупція залишається однією з найбільших проблем в Україні і, на жаль, війна для цього не є перешкодою. На лекції нам розповіли як саме здійснює свою діяльність Національне антикорупційне бюро України, поділились найбільш гучними справами та більш детально розповіли про діяльність НАБУ саме під час війни. Особливо цікаво було слухати промову адвоката Віталія Миколайовича, оскільки він поділився з нами своїм досвідом, розказав весь процес судової справи,так би мовити, «зсередини».
Маємо надію, що Україна переможе не тільки зовнішнього ворога, а й внутрішнього - корупцію та будемо робити заради цього все.»
Ми були дуже раді бачити таку кількість зацікавлених студентів! Висловлюємо величезну подяку шановним спікерам, а вам нагадуємо, що дверцята нашого осередку завжди відкриті для нових учасників та пропозицій.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.