Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У коледжі пройшов перший захід присвячений підвищенню обізнаності студентів з питань протидії кібербулінгу та безпеки в Інтернеті під час дистанційного навчання.
Спікерами були:
Олександр Рябов - психолог, фахівець програми Амбасадорів психічного здоров’я для України (MH4U), модератор кіноклубу Docudays UA при Старокостянтинівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Марина Ганжа - заступник директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Оксана Балясна - головна юристка сектору «Старокостянтинівське бюро правової допомоги» Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Кравченко Катерина - практичний психолог Коледжу, фахівець програми Амбасадорів психічного здоров’я для України (MH4U)
Своїми враженнями діляться студенти першого курсу ОПС фаховий молодший спеціаліст спеціальності 081 Право:
«Сьогодні я побувала на правопросвітницькому заході „що таке кібербулінг та як себе вберегти“ нам продемонстровували відео про кібербулінг,де ми його можемо зустріти. Потім нам трішки розповіли про кібербулінг,та про кіберполіцію(дійсно я дуже пишаюсь ними,вони нам дуже допомагають). Булінг- адміністративна відповідальність, такі дії вважаються правопорушенням і тягнуть за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу наразі це – 850-1700 грн або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин. Якщо Ви все-таки стали жертвою булінгу не потрібно вирішувати самим,краще це розповісти дорослим. Дякую за такий неймовірний захід😍»- Літвінова Ліза
«Під час конференції нам розказали як вберегти себе та рідних від кібербулінгу, та ознайомили з порядком дій в тому випадку якщо ти вже став жертвою цього виду булінгу, я вважаю,що багатьом підліткам дуже важлива інформація, яку нам сьогодні презентували, дуже дякую організаторам за проведення цього заходу.» - Кузьмич Павло
«Було дуже цікаво на заході з кібербулінгу. Ефективним було обговорення ситуації - кожен студент не лише зміг висловити свою думку, а й зіставити її з думкою інших.
На заході студенти були досить активні, - сміливо та жваво дискутували.В загальному, цей виховний захід був підготовлений і проведений досить успішно.
З повагою до організаторів!» - Стець Анна

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.