Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти нашого Коледжу 29-30 березня 2023 року відвідали перший цикл вебінарів «Інформаційно-просвітницькі заходи військово-правового спрямування для студентів ЗФПО», проведеному на базі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти. Спікер заходу – Дворецький Віталій Петрович, доцент, кандидат психологічних наук.
В ході онлайн-вебінару обговорювались гостроактуальні питання нашого сьогодення:
  • розлади зумовлені стресом;
  • психологічне здоров’я військовослужбовців;
  • посттравматичний синдром та як правильно психологічно та емоційно допомогли військовослужбовцю;
  • психологія бойового стресу.
Відвідали захід студенти 1-3 курсів ОПС ФМБ спеціальності Право, які поділились своїми враженнями.
Куст Ліана, студентка 1 курсу спеціальності Право, ОПС ФМБ:
«Я відвідала цікавий та пізнавальний захід. Під час зустрічі я дізналася багато нового про психічні травми та розлади, які виникають на фронті, про стрес-фактори сучасного бою та його психологічні наслідки, а також про моделі поведінки під час бойового стресу. Спікер розгорнуто та цікаво дав відповіді на поставленні йому питання. Мені дуже сподобалося і я б хотіла брати участь в таких заходах й надалі!»
Байдур Святослав, студент 2 курсу спеціальності Право, ОПС ФМБ:
«Мені дуже сподобався вебінар, оскільки я дізнався як необхідно правильно поводити себе з військовими та визначити чи все з ними гаразд. Особливо цікаво було дізнатися щодо психологічних професійних деформацій, які виникають у процесі проходження бойової служби та шляхів їх подолання.»
Даскелу Сергій, студент 2 курсу спеціальності Право, ОПС ФМБ:
«Віталій Петрович розповідав про стрес , його прояви, девіації військових, та про те як з цим взаємодіяти. Цікаво, інформативно, але занадто стисло, тому з радістю відвідаю наступний цикл вебінарів.»
Наступний цикл вебінарів заплановано на 6-7 квітня 2023 р. Усі бажаючі доєднатись можуть звернутись за номером телефону 0967004059.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.