Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вітаємо наших студентів освітньо-професійного ступеню фаховий молодший бакалавр Максима Пилипенка, Сергія Даскелу, Ліану Куст, Святослава Байдур, Артема Шевчука, Владиславу Перепелицину з успішним проходженням інформаційно-просвітницьких вебінарів військово-правового спрямування, організованих Науково-методичним центром вищої та фахової перед вищої освіти МОН України.
Своїми враженнями ділиться студентка 4 групи І курсу Фінансово-правового коледжу Перепелицина Владислава:
«Було дуже пізнавально відвідати військово-правовий вебінар. Цікаво було послухати лекції щодо медицини та військової структури від спеціалістів у цих сферах. Але найбільше мені сподобалось, що до участі у вебінарі запросили військовослужбовця-добровольця, ветерана російсько-української війни – Калашнікова Олександра. Оскільки він розповів не лише теоретичні факти, але й розказав, як на практиці працює військово-правова система з середини.»
Байдур Святослав, студент 3 групи, ІІ курсу.:
«Мені дуже сподобався військово-правовий захід, оскільки ми зясували у яких випадках вводиться воєнний стан і які права можуть в цих умовах порушуватись. Це максимально важливо, нам як майбутнім юристам усвідомлювати природу та значення підстав обмеження прав і свобод у таких умовах.»

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.