Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

25-26 травня з нагоди 30-річчя від дня заснування кафедри фінансів відбулася XVІ Міжнародна науково-практична конференція «Світові тенденції та перспективи розвитку фінансової системи України».
Кафедру фінансів очолює Лютий Ігор Олексійович - доктор економічних наук, професор, академік Академії наук  Вищої школи України, академік Академії економічних наук України. 
На конференцію почесними гостями завітали директор Фінансово-правового коледжу д.ю.н., професор, заслужений юрист України - Губанова Тамара Олексіївна та перший заступник директора, д.ю.н., професор - Губанов Олег Олександрович.
Метою конференції було поєднання знань, ідей та можливостей освітянської та наукової спільноти, бізнесу, органів державної влади та громадських організацій для розбудови системи публічних фінансів України в контексті євроінтеграції та дослідження викликів та реалій функціонування фінансової системи України в умовах повоєнного відновлення.
Конференція проводилася також за участі ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка -  к.філос.н., професора - Бугрова Володимира Анатолійовича, проректорки з наукової роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д.біол.н., професора - Толстанової Ганни Миколаївни, декана Економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д.е.н., професора - Ігнатюк Анжели Іванівни, завідувача кафедри фінансів Економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д.е.н, професора - Ігоря Олексійовича Лютого. 
Тамара Олексіївна Губанова мала честь виступити з доповіддю «Проблеми фінансування закладів освіти в сучасних умовах».
Учасники всіх зустрічей збагатилися новими продуктивними ідеями, отримали творче натхнення й жагу подальших наукових пошуків і прикладних досліджень.
Щиро вдячні Економічному факультету КНУТШ та кафедрі фінансів за можливість прийняти участь у такому заході та впевнені у подальшій прогресивній співпраці!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.