Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

6 та 7 липня у Фінансово-правовому коледжі відбулася довгоочікувана урочиста подія вручення дипломів випускникам 2023 року ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та ОС «Бакалавр» спеціальностей 081 Право та 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
Ще один важливий крок у житті кожного випускника Коледжу зроблено, подолано ще одну сходинку на шляху до вершини професійного зростання та благополуччя.
Витримавши усі перепетії навчального процесу та складного 2022-2023 навчального року, наші студенти змогли показати високі успіхи у навчальній та позанавчальній діяльності. Студенти Коледжу показали себе як гідні, освічені, розумні, патріотичні та перспективні випускники, які пішли у великий світ втілювати свої професійні мрії.
З теплими словами привітання до випускників звернулась директор Фінансово-правового коледжу - Тамара Олексіївна Губанова, та побажала їм зберегти у серці любов до життя, обраного професійного шляху та втілити усі свої найзаповітніші мрії.
Ми переконані, що отримана якісна освіта у Фінансово-правовому коледжі неодмінно стане у нагоді в житті кожного випускника, вірні друзі у навчанні стануть гідними товаришами по життю, а отримані знання допоможуть знайти своє унікальне місце в професійному світі і досягти неймовірних висот успіху.
До вітань випускників приєднується весь науково-педагогічний колектив Коледжу та бажає не втрачати запалу очей на шляху до реалізації своїх найзаповітніших мрій.
Кожен випускник Фінансово-правового коледжу - це майбутнє нашої незалежної України, тож вітаємо кожного з вас із таким цінним досягненням у вашому житті!








Продовження у фотогалереї