Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Онлайн конференція для викладачів англійської мови від International House Kyiv - офіційного представника в Україні міжнародного концерну IHWO (International House World Organization), організована спільно з Міністерством освіти і науки України. 
Міністерством освіти і науки України наказом № 898 було затверджено Методичні рекомендації щодо забезпечення якісного вивчення, викладання та використання англійської мови у закладах вищої освіти України.
У звʼязку з цим, 7 жовтня 2023 року в День Учителя МОН України запрошує на онлайн конференцію для викладачів англійської мови «Stand with Ukraine».
На Конференцію в якості спікерів запрошені добре відомі в освітній галузі тренери із різних країн.
Метою Конференції є надання практичних навичок та технік сучасного викладання іноземних мов, створення англомовного середовища для обміну досвідом та інноваційними практиками усім викладачам, що прагнуть відповідати вимогам та викликам 21 сторіччя, поширення інформації про фахові кваліфікаційні тренінги з комунікативної методики для вчителів та викладачів англійської мови, а також презентація Кембриджських та власних IHWO безкоштовних матеріалів Кембриджського курсу Empower у навчальному процесі.
Додаткова інформація про Конференцію за посиланням: https://bit.ly/3E9cb77