Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Українська мова - код Українського народу. 
Мова - наш зброя, наша історія та інструмент унікального звʼязку. 
Ми підготували для вас підбірку сервісів, які допоможуть вам покращити власні мовні навички та дізнатись більше про національну ідентичність та цінність.
Переходьте за посиланнями та вивчайте українську легко у зручний для вас час.
https://courses.ed-era.com/courses/EdEra/u102/U102/about - курс «Українська мова та література». Ми розглянемо основні розділи мовознавства, знати які необхідно для успішного складання ЗНО та подальшого засвоєння матеріалу. Буде корисним для для майбутніх абітурієнтів, студентів всіх спеціальностей, яким замало занять з української мови в університеті, та дорослих, які хочуть поновити знання української.
https://eduhub.in.ua/courses/suchasna-ukrajinska-mova - курс створений на базі “Українського правопису” 2019 року. Буде корисним для тих, хто хоче отримати теоретичні знання з української мови та вдосконалити навички володіння нею на базі нового правопису. Користь цього навчального продукту в тому, що він дає змогу вивчити/повторити/нагадати основи мови такі як: звуки і букви, орфографію, пунктуацію та паралельно розібратися з нововведеннями в правописі.
https://www.emova.org.ua/ - Є-мова – освітня платформа, яка працює з 2019 року та навчає української мови і створює можливості для її опанування. Навчання від команди фахівців, які з 2013 року навчали та проводили безкоштовні курси української мови в різних містах України, а зараз продовжують навчати на платформі «Є-мова». Платформа «Є-мова» належить Громадській організації «Український світ» та є продовженням волонтерського руху.
http://www.mova.info - Інформативно наповнений лінгвістичний портал української мови, який містить словники, підручники, ігри та ще багато цікавого та корисного про Українську мову.
http://ukrainskamova.com - офіційний сайт Української мови, що наповнений розділами про фонетику, граматику, пунктуацію, лексику, правила ділового спілкування українською, правила морфології та правопису. Цей ресурс допоможе знати все про українську мову.