Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

1 жовтня — День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.
Для українців сьогодні слова «захисник» і «захисниця» – не формальність чи красива фраза. Після 24 лютого 2022 року для всіх цивільних громадян України захист, який неймовірно дорогою ціною надають наші оборонці, – це те, що справді рятує від масових смертей, каліцтв, тортур, ув’язнень та переслідувань.
У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини та незалежності. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов.
У День захисників і захисниць України наші студенти вирішили організувати збір боксів, у знак вдячності для наших випускників та студентів, які у складний час для Батьківщини стали до лав Збройних сил, Національної гвардії, добровольчих батальйонів. Ми щиро пишаємося Вашою силою духу, волею та відвагою і від відкритих студентських сердець, які Ви захищаєте, вітаємо зі святом!
Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні!