Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Раді повідомити студентів та науково-педагогічний колектив Коледжу, що 5 жовтня 2023 року між Науково-дослідним інститутом публічного права та Приватним вищим навчальним закладом «Фінансово-правовий коледж» було підписано Меморандум про співпрацю.
Метою цього Меморандуму є співпраця та обмін інформацією та досвідом в межах відповідних функцій і повноважень, здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав і свобод людини і громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди, дотримання загальноприйнятих норм і принципів.
       Задля досягнення мети цього Меморандуму Сторони визначили основні напрями співпраці:
 
·      Обмін інформацією в сфері освітньої діяльності, наукової, проекти і програми, що розроблені та (або) реалізуються за цією тематикою.
·      Спільні заходи: круглі столи, семінари, тренінги, майстер класи, конференції тощо за напрямами, що становлять взаємний інтерес.
·      Підготовка фахівців у галузях права.
·      Взаємні візити, ділові зустрічі представників Коледжу та інституту з метою ознайомлення та вивчення досвіду роботи.
 
Розвиваючи міжінституційні звʼязки Фінансово-правового коледжу, ми створюємо нові плацдарми для втілення задумів та бажань наших здобувачів!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.