Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У 2023 році радіодиктант національної єдності вперше відбувся в нову дату – 27 жовтня. Саме цього дня, згідно зі змінами до указу президента України від 6 листопада 1997 року №1241/97, відтепер відзначатиметься День української писемності та мови.
Авторкою радіодиктанту національної єдності-2023 року стала українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко. Назва тексту – «Дороги України». Читав його актор театру та кіно Олексій Гнатковський, відомий за роллю Івана Довбуша у фільмі "Довбуш".
Наші студенти, викладачі та колеги взяли участь у написанні радіодиктанту національної єдності, до якого могли приєднатися усі, хто підтримує Україну, в усьому світі.
Наш Коледж активно підтримав цю ініціативу, чим ми дуже пишаємось і вдячні кожному, хто знайшов час для укріплення віри в щасливе майбутнє нашої держави.
Зараз як ніколи кожному з нас важливо відчувати єдність і спільну мету заради Перемоги!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.