Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Розпочинаємо зимову сесію продуктивно!
 
В рамках курсу «Вступ до спеціальності» студентам 2-го курсу ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та 1-го курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 081 Право, протягом листопада 2024 року було запропоновано пройти курси підвищення правової обізнаності та розширити свої soft skills. В рамках навчальної дисципліни це допомагає студентам зорієнтуватись у світі академічної мобільності, дотримання принципів академічної доброчесності та всебічного розвитку своїх умінь та навичок.
Вибір студентства вражає, адже кожен знайшов щось цікаве для себе на таких платформах, як: Prometheus, Culture Partnership, EdEra та ін. За результатами навчання здобувачі освіти  (більше 60 осіб) отримали сертифікати з тем: «Україна на шляху до ЄС», «The Advocacy Course»,«Захист релігійних прав та свобод в Україні в умовах змін»,«Вступ до конституційного права»,«Сучасна військова підготовка», «Академічна доброчесність у ЗВО» та ін.
 
Вітаємо наших найкращих студентів!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.