Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Час підбивати підсумки заходу на тему "Особливості роботи прокурора в умовах правового режиму воєнного стану", що відбувся 10 грудня в VCENTRI HUB💫.
🗣️Ковчі Аттіла розповів, як проходять обшуки, арешти, і як правильно призвати до відповідальності прокурорів-корупціонерів. Також у нас була можливість подискутувати та отримати відповіді на питання.
Ми висловлюємо подяку спікеру за приділений час та пізнавальну інформацію.😌
🙌Також вдячні всім, хто приєднався до нашого заходу. Чекатимемо на нових зустрічах, щоб продовжити діалог про важливі питання нашого правового простору.
Захід було проведено для поглиблення знань студентів у галузях кримінального права та процесу відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Плану наукової роботи на 2023-2024 н.р.
До зустрічі на майбутніх подіях!
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.