Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Летимо до вас, аби поділитися підсумками одного з найкрутіших заходів. Для студентів Фінансово-правового коледжу 21-го грудня у стінах Офісу доброчесності НАЗК пройшла захоплююча зустріч на тему "НАЗК як ключовий орган в антикорупційній системі", спікером якого виступив заступник голови Агенства - Артем Ситник.
👥 Під час заходу студенти мали змогу дізнатися детальніше про декларування в Україні та порівняти його з іншими країнами. Артем Ситник подав конкретні приклади декларування, розкриваючи, як це працює на практиці.
Лекція виявилася надзвичайно корисною та пізнавальною, а сам лектор вражає своєю професійністю та досвідом у цій сфері.💼
На лекції також були присутні представники адміністрації Коледжу - перший застпуник директора д.ю.н., професор Губанов Олег Олександрович та д.філософ. у галузі права Чернишова Валерія Юріївна.
Ми щиро вдячні спікеру та всім, хто скористався можливістю відвідати наш захід!

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.