Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, розпорядження директора Фінансово-правового коледжу № 188 від 22.12.2023 року "Про попередження надзвичайних ситуацій перед зимовими канікулами, новорічними та різдвяними святами у ПВНЗ «Фінансово-правовий коледж» нагадуємо про необхідність дотримання заходів безпеки під час канікул, новорічних та різдвяних свят!
Зверніть увагу, ворог може здійснювати провокації та посилити артилерійські та ракетні обстріли населених пунктів, тому не нехтуйте сигналами Повітряної тривоги!
При оголошенні сигналу «Повітряна тривога» в жодному разі НЕ ВАРТО:
⁃ Наближатися до вікон, якщо почуєте постріли;
⁃ Спостерігати за ходом бойових дій, стояти чи перебігати під
обстрілом;
⁃ Сперечатися з озброєними людьми, фотографувати і робити
записи у їхній присутностії.
⁃ Демонструвати зброю або предмети, схожі на неї;
⁃ Підбирати покинуту зброю та боєприпаси;
⁃ Торкатися вибухонебезпечних та підозрілих предметів, намагатися розібрати їх чи перенести в інше місце - натомість негайно повідомте про їхнє розташування територіальним
органам ДСНС та Національній поліції за телефоном «101» та «102»;
⁃ Носити армійську форму або камуфльований одяг - краще вдягайте одяг темних кольорів, що не привертає уваги, і уникайте будь-яких символів, адже вони можуть викликати неадекватну реакцію.
Також просимо всіх вчергове нагадати собі першочергові правила реагування на сигналу Повітряної тривоги відповідно до рекомендацій ДСНС
Бережіть себе!