Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Дорогі студенти, колеги та друзі!
Щорічно ми з очікуємо різдвяно-новорічних свят, однак вже другий рік поспіль наші сподівання руйнує ворог, який віроломно напав на нашу країну. Але ми, українці, продовжуємо боротися за незалежність, свободу, за нові світанки наших дітей, захоплюючи своєю незламністю й згуртованістю увесь світ.
Тож сердечно вітаю Вас із Новим 2024 роком!
У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі і головне – на нашу спільну велику Перемогу над російськими загарбниками і звільнення кожного міліметру нашої держави. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та відданої служби. А це обов`язково станеться, адже сьогодні ми єдині і могутні! І жоден підступний крок ворога не зіб`є нас з вірного шляху.
Нехай же новорічні свята принесуть довгоочікуваний мир, спокій, впевненість у майбутньому.
Бажаю добробуту, злагоди, сімейного затишку. Нехай у Вашому домі панують любов і гармонія. Здійснення найзаповітніших мрій та приємних сюрпризів. 
Зичу Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Справедливості, миру і свободи нашій Україні! А ще – сили і віри, що добро переможе! Усі виклики подолаємо разом!
З Новим Роком!
Слава Україні!

З повагою

Директор Фінансово-правового коледжу

Тамара Губанова