Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Інформуємо, що Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2022 р. №1242 реалізується експериментальний проєкт щодо формування та застосування Е-Документа про освіту.
Після успішного тестування освітніх документів на Єдиному порталі державних послуг «Дія» з 22.03.2024 запущено у використання застосунок Е-Документ про освіту. У застосунку наразі доступні документи про освіту, що містяться в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти, а саме: свідоцтво про базову середню освіту, атестат/свідоцтво про повну загальну середню освіту, свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації, диплом кваліфікованого робітника, диплом фахового молодшого бакалавра, диплом молодшого спеціаліста, диплом молодшого бакалавра, диплом бакалавра, диплом спеціаліста, диплом магістра, диплом доктора філософії та диплом доктора мистецтва.
Повідомляємо, що Приватний вищий навчальний заклад «Фінансово-правовий коледж» готовий посприяти у внесенні в межах компетенції відповідної інформації до ЄДЕБО для формування Е-Документів про освіту в застосунку Порталу «Дія».
Для цього Вам необхідно надіслати запит на електронну адресу коледжу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або прибути до Коледжу особисто.
Для внесення документів до ЄДЕБО необхідно мати при собі та/або надіслати на електронну пошту наступні документи:
  • паспорт громадянина України
  • ідентифікаційний код
  • документи про освіту (отримані після 2000 року)
Консультації з питань внесення документів до ЄДЕБО за телефонами:
098-777-67-17, 044-243-01-17.
Контактна особа: технічний адміністратор ЄДЕБО Даніелла Степашко.