Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У суботу, 20 квітня, у юридичній компанії MORIS відбувся офлайн-захід на тему "Будівництво правосуддя" 💼 від топових спікерів:
🔹 Будзан Леся, суддя Подільського районного суду м. Києва в захопливій лекції розкрила ключові аспекти суддівської етики;
🔹 Йосипенко Соломія, адвокатка, медіаторка, юристка MORIS, поділилася своїм професійним досвідом та надала цінні поради щодо карʼєрного розвитку у сфері адвокатури;
🔹 Ковчі Аттіла, прокурор Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора, виклав важливі аспекти роботи прокурора та відповідав на запитання учасників.
⚖️ Під час заходу студенти поглибили свої знання щодо важливості забезпечення правопорядку, а також отримали корисні поради від досвідчених фахівців.
Висловлюємо щиру подяку всім, хто приєднався до нашої зустрічі🤝
Далі більше 😉
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.