Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Свято науки 2024!
У середу 14 травня 2024 року у Фінансово-правовому коледжі відбулась щорічна науково-практична студентська конференція «Актуальні питання права та економіки: сучасність і перспективи розвитку».
Втретє щорічна конференція Коледжу проводиться під час дії правового режиму воєнного стану, проте науковий інтерес та завзятість юних науковців не згасає!
Відкриття конференції відбулось з вітальних слів директора Фінансово-правового коледжу, доктора юридичних наук, професора, Заслуженого юриста України Губанової Тамари Олексіївни. Серед запрошених гостей на конференції були присутні доктор економічних наук, професор кафедри фінансів Економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, Заслужений економіст України Рожко Олександр Дмитрович та доктор юридичних наук, доцент кафедри службового та медичного права, вчений секретар ВР Навчально-наукового інституту права КНУ імені Тараса Шевченка Мацелюх Іванна Андріївна, які власним прикладом засвідчили цінність науки та важливість її розвитку в сьогоденні.
Модераторами секцій виступили: Чернишова В. Ю., Черненко О.А., Волинець І. П., Мікічурова О.В.
Студенти мали можливість продемонструвати результати власних авторських наукових напрацювань у таких секціях, як актуальні питання права, актуальні питання економіки, реформування сучасного законодавства, розвиток економічної та правової думки в історичній ретроспективі.
Засідання секцій відбувалось в офлайн та онлайн форматі, що дозволило розширити коло учасників конференції та публічно виступити тим студентам, які навчаються дистанційно, у змішаному форматі або перебувають за кордоном.
Кожен з доповідачів вдало виступив, обґрунтовуючи свою позицію з актуальних правових, економічних, соціальних та історичних питань проблемного характеру, які потребують вирішення для розбудови сучасної держави. Варто відзначити високий рівень інтересу учасників до публічних дискусій, що підтверджує належний рівень наукової та практичної підготовки.
Разом з досвідченими юними науковцями, цьогорічна конференція славиться тими, хто вперше успішно проявив себе як науковець і кого вітаємо з початком наукового шляху!
Цей день беззаперечно є успішним результатом плідної роботи наукових керівників та студентів Коледжу.
Як завжди дружня та привітна атмосфера сприяли студентському єднанню та формуванню нових прогресивних ідей.
Не зважаючи на складні, викликані війною, умови навчання у цьогорічній студентській конференції взяло участь 66 студентів.
Свято науки відбулось! Вітаємо всіх учасників!
Всі додаткові фото учасників завантажені на Гугл-диск
Посилання ⬇️🤩

https://drive.google.com/drive/folders/1H2B6GfIhhJL3Lof5flde_LKzF5zRmXWB 

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.