Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Щорічний благодійний «Пробіг під каштанами» під незмінним гаслом проєкту — #біжу заради маленьких сердець, цьогоріч у День Києва 26 травня учасники бігтимуть для порятунку маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров’я України.
У зв’язку з умовами воєнного стану в Україні учасники не збиратимуться на єдиній локації та в один час. Заради безпеки 31-ий «Пробіг під каштанами» відбудеться в онлайн-форматі. 
Команда організаторів запрошує всіх охочих як з України, так і з усього світу, вийти на пробіжку або прогулянку в безпечних місцях, щоб подолати традиційну дистанцію в 5 кілометрів.
Щоб долучитися до заходу необхідно зареєструватися на probig.in.ua та сплатити благодійний внесок 300 гривень з учасника, завантажити та роздрукувати онлайн-номерок.
У День Києва 26 травня 2024 року одягнути номерок і вийти на пробіжку чи прогулянку, опублікувати фото/відео в соціальних мережах з хештегом #probig2024 та #біжузарадималенькихсердець.
Пробіг присвячений доброті та взаємодопомозі. Зібрані кошти будуть спрямовані на благодійність, а звіт опублікують на сайті організаторів. (https://probig.in.ua/)