Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

12 вересня студенти ФПК відвідали урочисте відкриття щорічної програми для майбутніх лідерів The School for Future Leaders від спільного проекту центру Дія.Бізнес.КНУ та Студентського парламенту Економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка🔥
Вже вдруге наша активна та цілеспрямована молодь долучається до даного проєкту🤩
Школа майбутніх лідерів почалася з дискусії про лідерство і мотивацію з одним із ідейних лідерів сьогодення - Миколою Сєргою - капітаном ЗСУ та очільником Культурного Десанту. Студенти мали змогу долучитись до дискусії та зʼясувати для себе, що чекає справжніх майбутніх лідерів. У студентів також була можливість поставити запитання та висловити свої думки.
Дякуємо The School for Future Leaders, центру Дія.Бізнес.КНУ та Економічному факультету КНУ імені Тараса Шевченка, Центру кар'єри та працевлаштування, Alumni Club EF за можливість розвивати свої лідерські здібності та отримувати нові знання⭐️.
Поринаємо у новий проєкт та налаштовані на позитивний результат💥
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2023-2028 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2024-2025 н.р.