Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти Фінансово-правового коледжу, представляючи Київський локальний осередок на базі Фінансово-правового коледжу Ліги студентів Асоціації правників України, взяли участь у заході «Інтенсив з лігівської діяльності», який відбувся 14 вересня у місті Львів.
Захід є частиною циклу корпоративного навчання, спрямованого на підвищення рівня професійної підготовки майбутніх юристів. Учасники отримали можливість поглибити свої знання та навички в організації діяльності осередку, розглянути актуальні питання з управління командами, проєктного менеджменту та розвитку лідерських якостей. Спікери поділилися цінним досвідом, який допоможе студентам краще орієнтуватися в юридичній спільноті та успішно реалізовувати проєкти на локальному рівні.
Щиро дякуємо Лізі студентів Асоціації правників України за можливість навчатися, обмінюватися досвідом та розвивати свої професійні навички! 🤝🏻
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2023-2028 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2024-2025 н.р.