Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вересень 2014

У нас дуже хороша група. Нас об’єднує вже аж цілий рік навчання. За цей рік чого ми тільки не пережили: спільні лекції, семінари , екзамени, цікаві екскурсії та просто проведення часу разом.

Запам’яталася наша перша екскурсія до історичного музею Київського національного університету імені Тараса Шевченка - це була перша спільна поїздка. За рік було ще багато екскурсій: Києво-Печерська лавра, Золоті Ворота та інші…

Вся група навчається добре і з легкістю закінчили перший курс. З відмінними оцінками склали літню сесію: Ратушний Артур Самусь Артем, Будкова Віолета, Євтухов Володимир, Нікіфорова Карина, Птух Світлана, Строянівський Володимир, Супрун Максим. Багато Студентів нашої групи навчаються заочно за спеціальністю «Фінанси і Кредит» і досягли хороших результатів. Плануємо в новому навчальному році приймати активну участь у міжнародних науково-практичних конференціях для студентів, щомісячно на екскурсіях знайомитися з історичними місцями нашого Києва, та інших міст України. Нажаль деякі студенти перейшли навчатися в КНУ ім.Т.Шевченка, ми скучаємо за ними, але наша група має бойовий настрій і прикладаємо всі зусилля для відмінного навчання. Маємо велике бажання успішно закінчити Коледж, одержати бакалавра і вступити до магістратури Київського Національного університету імені Тараса Шевченка і бути магістрами права. Щиро бажаю всім успіхів!

Жигун Олег 2 курс, юр.ф-т