Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Центр українсько-європейського наукового співробітництва в рамках проекту «ІNTERNATIONAL INSTITUTIONS STUDY VISIT – 2018» підготував для студентів Фінансово-правового коледжу візит до ще одного не менш вражаючого міста Німеччини – Гамбургу. Цікавим фактом є те, що Гамбург займає перше місце серед міст Європи за кількістю мостів. Окрім цього, в місті розташовано близько 60 музеїв, 45 театрів та велика кількість бібліотек. Тож можна з впевненістю сказати, що Гамбург є сучасним культурним центром світового рівня.
Відвідавши німецьку столицю, 23 квітня група прибула до цього чарівного міста й одразу рушила до Міжнародного трибуналу з морського права (International Tribunal for the Law of the Sea) – незалежної міжнародної судової інституції для вирішення спорів, пов'язаних із застосуванням та тлумаченням Конвенції ООН по морському праву 1982 року. Студенти отримали чудову можливість ознайомитися з історією, юриспруденцією та справами Трибуналу, а також відвідати захопливу екскурсію його приміщеннями.
Після поселення до готелю й невеличкого відпочинку, група планує прогулятися по гамбургській набережній, завітати до церкви св. Михаеля, оглянути будівлі мерії та Комерцбанку. Після ночівлі у затишному Гамбурзі, наші студенти помандрують далі, до нової країни – квітучої Голландії. Вже завтра вони прибудуть до міста Гаага, де розташовані великі міжнародні правові органи: Міжнародний суд ООН, Міжнародний кримінальний суд, Міжнародний арбітражний суд та інші.