Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

13 вересня студенти 1 курсу ОПС «фаховий молодший бакалавр» Коледжу відвідали історичний парк «Київська Русь» у місті Копачів.
Студенти відвідали інтерактивну квест-екскурсію з аніматорами, постріляли з луку, взяли участь у майстер-класі з володіння середньовічною зброєю. Дякуємо співробітникам парку за цікаву екскурсію під час якої студенти змогли насолодитись експозицією Древнього Києва (облогової техніки, реконструкції бойової лодії ІХ-ХІ ст. "Князь Володимир" та ін.), відвідати музей історичного костюма.
Чудові враження студенти отримали від прогулянки парком, середньовічнього антуражу комплексу і живописної природи далеко від галасливого мегаполісу.
Такі заходи - це чудова можливість познайомитись з студентами інших груп та знайти нових друзів.
Своїми враженнями від екскурсії ділиться студентка 1 курсу спеціальності 081 Право, староста 1 групи Петрова Маргарита: «…В нас було ще багато часу для того, аби поспілкуватися з іншими хлопцями та дівчатами. Також можна було гуляти по всій території історичного парку "Київська Русь".
Достатньо швидко та комфортно ми прибули до Києва.
Я вдячна тим людям, які організували цю екскурсію! Також вдячна нашим кураторам Андрію Валерійовичу та Катерині Олександрівні, до яких можна було завжди звернутися по допомогу, або просто поспілкуватися!
Дякую!...»